Rólam

Szolnokon élek, van egy kislányom, aki mindig arra ösztönöz, hogy jobb és jobb legyek. 

 

Fotós vagyok munkámban és a mindennapokban, szeretem az embereket, a fényképező által részese leszek minden fontos pillanatnak, amit végül imádok megörökíteni. Látásmódommal arra törekszem, hogy hangulatokat, érzelmeket ragadjak meg, képeimmel visszaadhassam a megismételhetetlen pillanatok varázsát. A mindig más és más helyszínek, párok, és szituációk jelentik az igazi kihívást számomra, egyben állandó inspirációt is adnak. Képeimmel szeretnék egy történetet elmesélni a Ti nagy napotokról! A fotóim a kreatív, a letisztult és a fotózsurnaliszta stílus keveréke. Számomra többet jelent egy őszinte mosoly beszélgetés közben, egy spontán mozdulat, mint egy stúdió körülmények között jól bevilágított és megkomponált kép. Viszont szeretem a stúdiót is, a fénnyel való játékot, a zavartalan kísérletezést.

PR2_5897.jpg

"Életünk egyik legfontosabb eseményén, de annál hatalmasabb mérföldkövén nem is lehetett volna mellettünk jobb ember, mint Te! Szuper jól éreztük magunkat végig, nem feszengtünk egyetlen másodpercre sem és hogy még Chilit és a Mercit is sikerült lefotózni…"

 

"...a kreatív fotózás meg várakozáson felül sikerült, nagyon tetszenek a képek, minden nap végignézem őket legalább egyszer. Nagyon igényes, profi fotók, gyönyörűek a színek, a pozíciók, szóval el van találva, nagyon klassz kis albumot lehet majd ebből az anyagból összeállítani. Ezek tényleg olyan képek, amiket nyugdíjas korunkban is nagy büszkeséggel mutogatunk majd."

 

"Az végig érződött rajtad, hogy élvezed, amit csinálsz! Nagyon szimpatikus voltál mindenkinek, és ez a te "szakmádban" nagyon fontos! A korábbi fotózáson nem tudtuk így elengedni magunkat, de ezt még Gabi is élvezte, és ez nálunk nagy szó!"

Szeretem a kihívásokat, az új helyeket, a szép fényeket és persze az embereket. Célom megtalálni velük a közös hangot, hogy azt mondhassák, hogy „igen, ezen a képen én vagyok!”

Fő motivációmat a kellemes, baráti hangulatú fotózások, valamint a visszajelzéseitek adják, melyek visszaolvasása mindig kellemes emlékeket ébreszt bennem.

Partnerek:

allin.JPG