Esküvői képek

Kedves Jegyespár!

Köszöntelek az esküvői képeimet bemutató oldalamon!

"Akkor is tetszenének nekem ezek a fotók, ha mi lennénk rajta?"


Csak akkor jársz jó helyen, ha erre a kérdésre egyértelműen igen a válaszod! Sokan elsiklanak a fotós stílusa felett, pedig ez éppen olyan hiba, mintha az esküvői zenekarod stílusával nem foglalkoznál.

Biztosan te is láttál már olyan esküvői képeket, amin a párok fa mögül nézelődnek vagy olyat amin kényelmetlenül beállított, egyáltalán nem természetes pózban néznek a kamerába. Nos, nálam ilyet nem látsz, látsz viszont romantikus beállításokat, felszabadult párokat, természetes pózokat, érdekes vagy megható elkapott pillanatokat. Képeimmel igyekszem a pillanatot, érzelmet megmutatni, ezt próbálom úgy megtenni, hogy ne zavarjak semmit a beállításokkal, pózokkal.

DÖNTS FELELŐSSÉGTELJESEN, BÍZD AZ ESKÜVŐDET TAPASZTALT, PROFI FOTÓSRA!


HA ENGEM VÁLASZTASZ
   -  a képeidet biztonságban tudhatod, mert nemcsak tartalék felszereléssel készülök, de a fotók biztonsági mentéséről is gondoskodok,
   -  minőségi képeid lesznek, mert nem adok ki a kezemből olyan munkát, amit ne vállalnék büszkén,
   -  tapasztalt fotós szolgáltatását kapod,

   -  világszínvonalú felszerelést viszek magammal,
   -  minden eseménynél ott vagyok, nem maradok le semmiről,
   -  a fotósod jól öltözött lesz, nem kell miatta szégyenkezned,

   -  én nem csak a legjobban sikerült képeimet mutatom meg; a személyes találkozó alkalmával teljes esküvői anyagokat lapozhatsz át,
   -  nekem 2014-ben volt az esküvőm, így tényleg tudom, hogy milyen kihívásokkal kell megküzdened a szervezés során.

Különleges feladatnak tekintem az esküvők fotózását. Kívülállóként, de mégis barátként megörökíteni és megélni a szerelmesek Nagy Napját megtisztelő lehetőség. Ez a csoda inspirál hétről hétre.

Írj e-mailt vagy keress facebookon, szívesen adok tanácsot, hogyan érdemes megtervezni a fotózást a nagy napon! Az ajánlatkérő lap kitöltése után, melyet a honlapomon találtok, küldöm az esküvői fotózás ajánlatomat. Egyedi igényeket is szívesen fogadok. Ha külföldön éltek skype-on keresztül is tudunk kommunikálni. Ha tetszenek a képeim, szeretnék időt és figyelmet szánni rátok, hogy jobban megismerhessem  az elképzeléseiteket. Az ajánlatkérő lap kitöltése nem jár elköteleződéssel.

Addig is jó képnézegetést és készülődést! További képeimet, slideshowimat az alábbi linkeken találjátok meg:

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

All content copyright © 2019 Pozderka Roland | All rights reserved