Klasszikus portré fotózás

 

Portré. Mit is jelent maga a portré? A szó jelentése az ember egyéni ismertetőjegyekkel való ábrázolása. De a portré lehet egy szakma, egy cselekvés bemutatása is. Minden portré annak mondja el a legtöbbet, aki ismeri az alanyt. Ezért nem könnyű igazán jó portrét készíteni. Be kell mutatnunk a személy egyéniségét, érzelmeit egy képben, hogy valamennyire másokkal is megismertessük az alanyt.

Kismama fotózás, pocak fotózás

 

Sok nő emlékszik vissza a gyermekvárásra úgy, mint élete legszebb időszakára, én pedig fotósként a kismamafotózás alkalmával segítek megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat. Jó érzés időről-időre újra elővenni a képeket, amelyek visszaidézik a babavárás minden szépségét és a felejthetetlen emlékeket. Néhány év múlva pedig már kisgyermekének is megmutathatja a fotózáson készült képeket, és elmesélheti neki, milyen is volt, mikor még a mama hasában "lakott".

 

 

Családi és keresztelő fotózás, karácsonyi fotózás

 

Családi fotózás során a képek szabadtéren, otthoni környezetben vagy vintage stúdióban készülhetnek, mely során kötetlen, felszabadult hangulatban örökítem meg életetek egy kis részét. Fontos számomra, hogy ne feszengjetek előttem, a gyerekekkel is igyekszem megtalálni a közös hangot, hogy minél könnyebben és gyorsabban feloldódhassanak. 

A keresztelő is fontos lépés a gyermek életében, a keresztelő fotózás során riport jellegem örökítem meg a pillanatokat, továbbá rólatok és családotokról is készülnek fotók.

Karácsonyi fotózást otthoni környezetben és vintage stúdióban vállalok, időpontért kérlek keress fel, mert egy évben limitált számú családot tudok fotózni.

All content copyright © 2019 Pozderka Roland | All rights reserved