Vállalati fotózások

A technológiai robbanás eredményeként napjainkra egyre nagyobb szerep hárul a cégek napi működésében a vizuális kommunikációra, valamint az ehhez szükséges fotós háttéranyagokra, és vállalati fotózásra. Legyen szó új alkalmazottak felvételéről, vagy a cég vezetőinek, munkatársainak igényes bemutatásáról elengedhetetlen a tökéletes első benyomás elérése, melyeket interneten megosztott portré fotókkal érhetünk el. Felkelteni az érdeklődést, meggyőzni a vevőt összetett folyamat.

A következő vállalati fotótémák kép világának megjelenítésében tudok segíteni az Ön cégének:

 

Üzleti portré

Számos okból lehet szükség egy frappáns, jól sikerült üzleti portré fotóra egy vezetőről vagy munkatársról. Vállalati kiadványok, éves jelentések, prezentációk alapvető kelléke egy minőségi portré, és a rendkívüli reklámértékkel bíró médiamegjelenésekhez sem lehet gyenge képet átadni. Továbbá internetes megjelenéshez elengedhetetlen a kollégákról is egy jó portré, hiszen az ügyfelekben pozitív benyomást kelt az, ha tudja, hogy kivel áll telefonos vagy online kapcsolatban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendezvényfotózás, üzleti fotózás

Profi rendezvény fotósként a feladatom nem csak egy portré készítése vagy pillant megörökítése, hanem az üzleti rendezvényein a márka köré épített filozófia, üzenet közvetítése is. Üzleti fotóimmal igyekszem megtenni az első lépést a kínálat és a kereslet találkozásához. Megfigyelhető, hogy azok a cégek, akik üzleti fotózásban járta fotóssal jobb minőségű képeket használnak webes megjelenésük során, sokkal több vásárlót bevonzanak, a vásárlók bizalmát könnyebben nyerik el.

 

 

 

 

 

 

 

Termékfotózás, tárgy fotózás, webshop fotózás

A közösségi oldalak, katalógusok, webáruházak termékfotói az első találkozási pontok a márka és a vevő között. Miben segítheti vállalkozása munkáját egy üzleti fotós? Üzleti fotóssal dolgozva nem kell kockáztatni a hirdetési kampányok sikerét egy amatőr, homályos fotóval, ami még egy lehengerlő ajánlat mellett is kétségeket kelt a nézőben. Ha tárgyfotózásban képzett szakember készíti, akkor biztosan látványos termékképek készülnek, amik nem rombolják le a márka profin felépített dizájnját. Egy jó - az adott termékhez és annak felhasználási körülményeihez igazodó - tárgyfotó jelentősen növelheti az eladott mennyiséget. Egy webshopban az árak mellett a terméket bemutató fotók bírnak a legnagyobb hatással egy termék forgalmára.

 

Imázs fotózás 

Az imázs egy belső kép, ami a vevő fejében alakul ki magáról a cégről, a márkáról vagy a termékről. A képi megjelenítés során vidám, élettel teli, ügyfélcentrikus ábrázolás során érhetjük el legkönnyebben a vásárlókban a jó benyomás érzetét.

Munkafolyamat fotózás

Ha szeretne megörökíteni egy vagy több értékesítési, illetve gyártási folyamatot webes megjelenésre, katalógusban való ábrálozásra, akkor azt munkafolyamat fotózással tudom kivitelezni. Megfigyelem az adott folyamatot és riport jellegűen megörökítem külső szemlélőként.

All content copyright © 2019 Pozderka Roland | All rights reserved